Over Imbema Rhiwa

IMBEMA RHIWA SCHUURTECHNIEK
ONDERNEMING VAN DE IMBEMA GROEP

Reinigingsmiddelen, Schuurmiddelen en Poets- en polijstmiddelen vormen ons complete programma. Auto’s, boten en caravans professioneel en grondig poetsen en reconditioneren is het doel.

Met onze producten kunnen kleine krassen en diversen soorten aanslag worden verwijderd. Een vervuild en muf interieur kan snel en met een perfect resultaat behandeld worden. Auto’s, boten en caravans worden weer schoon, glanzend en beschermd tegen vuil. De producten kenmerken zich door snelheid en een constante hoge kwaliteit.

Imbema Rhiwa is een Benelux handelsonderneming gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en levert producten als schuursystemen, poets- en polijstproducten, chemische producten en veiligheidskoppelingen voor diverse markten.

Door onze jarenlange ervaring in de automotive sector en samenwerking met onze leveranciers kunnen onze specialisten u helpen met elke vraag en uitdaging.

Imbema Rhiwa is een onderneming van de Imbema Groep. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze specialisten, tel: +31 (0)88 – 130 6775