Verzending en Bezorging

VERZENDING & BEZORGING
SNEL, MAKKELIJK EN GOEDKOOP

Alle bezorg- en verzendinformatie vindt je op deze pagina.

Ik heb besteld, wanneer wordt het bezorgd?

Heb je voor 15:00 uur besteld en zijn alle producten op voorraad? Dan verlaat de bestelling dezelfde dag nog ons magazijn. Zodoende zul je de volgende werkdag je bestelling ontvangen.

BESTEL- EN BEZORGDAGEN

DagBestelling en tijd Leverdag
MaandagVoor 15:00 uur besteld=Dinsdag in huis
DinsdagVoor 15:00 uur besteld=Woensdag in huis
WoensdagVoor 15:00 uur besteld=Donderdag in huis
DonderdagVoor 15:00 uur besteld=Vrijdag in huis
VrijdagVoor 15:00 uur besteld=Maandag in huis
ZaterdagBesteld=Dinsdag in huis
ZondagBesteld=Dinsdag in huis

Ik heb besteld, ontvang ik een orderbevestiging?

Jazeker. Direct na je bestelling ontvang je een orderbevestiging via email. Deze order verwerken wij en nadat deze ons magazijn heeft verlaten ontvang je een email dat je order verzonden is.

Wie is jullie vervoerder?

Omdat Poetsenpolijsten.nl een onderneming is van Imbema Surface Treatment, wordt alles verstuurd met gerenommeerde pakketdiensten. Retouren verstuur je met PostNL, door middel van een antwoordnummer en retourformulier.

Ontvang ik een Track-and-Trace code?

Op dit moment kunnen wij nog geen geautomatiseerde track-and-trace codes leveren aan onze klanten. Dit proberen wij zo snel mogelijk te realiseren.

Is er een minimum bestelbedrag?

Neen, wij hanteren geen minimum bestelbedrag. Dus, heb je alleen een spons nodig? Helemaal prima!

Rekenen jullie verzendkosten?

Ja en nee. Bestellingen boven de € 25,- worden gratis door ons verzonden naar zowel België als Nederland.  Bij bestellingen onder de € 25,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten binnen Nederland en naar België. De verzending wordt door gerenommeerde pakketdiensten aan huis geleverd.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Natuurlijk! Woon je in de buurt of kun je niet wachten? Kom dan gezellig langs en haal je bestelling op! Misschien krijg je zelfs nog een lekker bakkie.

Hebben jullie een winkel?

We hebben geen winkel, alleen een afhaalbalie. Zodra je bestelling klaar staat bellen we je op en kun je langs komen. Als je niet opneemt sturen we ook nog een email, zo zijn wij!

Leveren jullie ook op zaterdag?

Nee, wij leveren nog niet op zaterdag

Algemene leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes en/of transacties met derden zijn van toepassing de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Imbema Holland B.V. en haar werkmaatschappijen, waarin onder meer is opgenomen een beperking van de aansprakelijkheid. Zij zijn op 15 oktober 1982 gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Haarlem.

Download hier de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.